Norskamerikanske Johnny skal kjempe om å få møte sine slektninger i Rennebu i TVNorge-serien «Alt for Norge». Johnny har uttalt i presentasjonsvideoen at det er bestemoren hans som er hundre prosent norsk.

I kveldens episode er det nasjonaldagen og 17. mai som skal feires. I denne episoden får norskamerikanerne bli bedre kjent med sine røtter, når de får hver sin bunad/drakt fra sine forfedres hjemsted.

Dermed får mannsbunaden fra Rennebu vist seg fram på riksdekkende TV i beste sendetid.

- I følge Bunad-og folkedraktrådet tilhører bunadene fra Rennebu og Meldal samme draktområde som Orkdalbunaden, derfor ser vi mange fellestrekk i de to mannsbunadene vi viser her. Det er bunadnemndene i Meldal og Rennebu som i nært samarbeid med Bunad- og folkedraktrådet har arbeidet fram en felles manns-bunad for Meldal og Rennebu, skriver bunad-magasinet på sine nettsider.

- Driftige damer fra bunadnemndene i Meldal og Rennebu har i nært samarbeid med Bunad-og folkedraktrådet arbeidet fram en felles herrebunad for Meldal og Rennebu, med unntak av skjorter og knapper, som er litt ulike for bunadene til de to nabobygdene, står det videre på nettsiden.