Lørdag kveld sto Kor Allegro på scenen i storsalen i Oppdal kulturhus. Litt over 200 personer tok turen til forestilling nummer én.

Da Opdalingen var med på en av øvelsene til koret tidligere i høst, var det en svært hemmelighetsfull musikalsk leder Pål Tore Holte. Ikke uten grunn. Overraskelsene kom rekende på ei fjøl gjennom den halvannen timer lange konserten.

Det som særlig utmerket seg med denne konserten er korets evne til å mestre alle sjangre. Publikum ble tatt med til prærien og cowboyland, til savannene i Afrika og til verdens største rockescener med musikk fra Iron Maiden og Meat Loaf. Noe for enhver smak.

17 låter ble framført av 35 sangglade menn og kvinner. Med dyktige solister sto konserten definitivt til forventningene.

- Dette har vært en konsert uten tittel og tema. Vi håper koret og bandet har gitt dere i salen en overraskende opplevelse. Tusen takk for oss, sa kormedlem Bjørn Størvold til publikum før de avsluttet med sangen "Ambitions" av den norske popgruppa Donkeyboy.

Etter å ha tømt salen for mennesker og en kort pustepause, gjorde Kor Allegro seg klar for andre og siste konsert for året. Her var det på forhånd solgt rundt 130 billetter. Det ble garantert god stemning i runde nummer to også.

Se bildeserie fra den musikalsle helaftenen øverst i artikkelen!