Berkåk Rock ble lørdag kveld arrangert for 6. gang på rad. Musikerne gav som vanlig jernet, og det ble et tøft gjenhør med favorittlåtene fra de siste tiårene, ispedd et knippe egenkomponerte låter.

Publikum møtte opp omtrent i det samme antallet som i fjor, men påfallende mange kom ikke til kultursalen på Berkåk før kvelden gikk mot natt. Da hadde Eivind Bjerksetmyr, Badluck og Black Widow forlengst gått av av scenen.

- Det er jo litt for at publikum skal komme tidlig at billettsalget stopper klokken åtte. Det er da også mange som er innom og kjøper billett, men så er det mange som drar videre på "førspill". Det kan de jo like godt ta sammen med oss, det gjør noe med stemningen gjennom hele kvelden, oppfordrer Knut Berntsen, medarrangør og gitarist i Badluck.

Uten at han ennå har oversikten, kan Berntsen fortelle at Berkåk Rock 2017 sannsynligvis lander trygt på beina økonomisk.

- Vi var selvsagt spente på om det kom folk, og er godt fornøyd med at nærmere 160 personer løste billett, sier han.

Det ble som vanlig en aften fylt med høy lyd, tøft lysshow og energiske sceneopptredener da seks band rocket Berkåk lørdag kveld og natt.

Se bilder fra Berkåk Rock 2017 øverst i saken!