Geir Gunnes er en av de viktige bidragsyterne, som gjør at kabalen med trenere går opp foran hver sesong. Det startet slik det gjerne gjør, en kombinasjon av interesse for spillet og at dattera var med på laget.

Denne sesongen er det J17 som nyter godt av den humørfylte trenerens tjenester, og det er lett å se at utdelingen av Ukens blomst faller i god smak i den sprudlende spillergruppa.

– Jeg synes det er artig å være med, så da jeg ble forespurt, takket jeg ja. Det er ikke mer enn det, sier han beskjedent om sin egen rolle i Rennebufotballen.

Geir spilte selv aktivt på aldersbestemte lag, men ga seg før han ble senior. Interessen for "the beautiful game" har han imidlertid beholdt, og selv om han ikke lenger har familiemedlemmer med på laget, er han fortsatt en populær sjef for jentegjengen.

– Det er en voldsom flott gjeng som aldri kommer med et skjevt ord til hverandre. At jeg selv ikke har med noen i familien på laget, utgjør ingen forskjell. Alle får spille, det er vel heller slik at de gjerne vil bli byttet ut i løpet av kampen. Kanskje det har med dårlig kondisjon å gjøre, smiler han.

Sportslig har det gått sånn bob-bob denne sesongen, men det tar gjengen stort sett med godt humør.

– Vi rakk bare ei trening før seriestart, og tapte en del i vårsesongen. Men nå går det bedre, og de ser ut til å ha det artig. De er i hvert fall flinke til å møte opp på trening, skryter treneren.

Rennebus ferske landslagsspiller Emilie Joramo er også en del av laget, men treneren må ofte klare seg uten supertalentets tjenester.

– Hun er opptatt med landslaget, sier han og smiler igjen.