Oppdal ungdomsråd og Opdalingen samarbeider om et alkoholfritt arrangement for ungdom i alderen 13 – 20 år fredag 8. april.

Dette blir en skikkelig rockekonsert med alt som hører til, oppvarmingsband, DJ og hovedband. Det er ungdomsrådet som står som arrangør, men Opdalingen har også lovt å komme med en overraskelse underveis, en overraskelse ikke engang ungdomsrådet vet om!

Gratis inngang

Dette er et arrangement for ungdom, av ungdom og med ungdom. Alle som bor i både Oppdal og Rennebu er invitert, og det er selvsagt lov til å ta med seg venner fra fjern og nær.

Men vent litt, vi har jo glemt å nevne det aller kuleste; konserten er gratis! Her er det bare å holde fast på lommepenger og lønn fra arbeid etter skoletid – Oppdal ungdomsråd og Opdalingen spanderer!

Det blir satt opp buss fra Berkåk som passer med tidene for konserten. Og fra Berkåk kommer også hovedbandet denne kvelden; gutta fra Lodi som både har vunnet Gaularock og som ble plukket ut til å være med på landsfinalen i Bandwagon, stiller på scenen med full trøkk.

- Vi ska spæll skjorta av Oppdal, lover bandet, som gjorde skikkelig suksess hos publikum på RockCity under Bandwagon.

Vinn Backstage-pass

Ingen ekte rockekonsert uten litt ekstra stæsj! Selv om det er en stund fram til 8. april så er det ingen grunn til ikke å begynne å glede seg! Du kan til og med vinne backstage-pass med VIP-oppvartning.

Heller ikke det er noen "big deal"–her er det bare å slippe seg løs på Instagram og bruke hashtag #ongdm og #opdalingen–ta "rocka" bilder av deg selv og vennene dine–og du skal se at kvelden virkelig kommer til å "rocke". Sjekk ut opdalingen.no for mer informasjon!