Så utrolig artig det er å drive i underholdningsbransjen – sånn på hobbybasis, når folk går «mann av huse» for å overvære den første forestillingen vi har satt opp på lenge.

Koronarestriksjoner og få medlemmer er grunnen til at det har gått så lang tid siden sist vi hadde en opptreden i egen regi. Onsdag 24. mai hadde altså Rute 4 sang- og revylag Vidar Sandbeck-aften på Skogtun. Der var det satt fram stoler og bord, så folk skulle få sitte til bords og kose seg med kaffe og kake i pausen, og det var plass til ca 130 personer ved disse bordene. Men det ble, etter hvert som billettsalget i døra gikk over all forventning, klart at her måtte det bæres inn flere stoler! Og det var like før vi måtte bære ut igjen noen av bordene.

Det måtte bæres inn flere stoler etterhvert som Skogtun ble fyllt. Foto: Privat

Da forestillingen startet satt det ca. 150 mennesker i salen. På scenen stod 11 svært spente, overraskede, takknemlige og glade amatører – klar til å gi alt vi hadde for at publikum skulle få en fin og humørfylt opplevelse. Og forestillingen gikk riktig så bra, med noen små feilskjær innimellom, men det tar vi ikke så tungt. Nettopp det tror vi er nøkkelen til den meget positive responsen fra de som hadde tatt turen til Skogtun denne kvelden. Vi byr på oss selv, og er veldig uhøytidelige.

Folk koste seg og lo, noen sang med på kjente viser, og etter stående applaus ble det et ekstranummer. Publikum dro fornøyd hjem og kom med rosende ord på tur ut, og vi svevde som på skyer, og har knapt landet ennå.

Det er så fint at vi kan glede folk med noe vi holder på med for moro skyld, og til gjengjeld gleder de oss med virkelig å kjenne sin besøkelsestid, og å gi så mye positiv respons – både der og da, og i dagene etterpå. Så takk til alle dere som kom og gjorde kvelden så vellykket for oss!!

Takk til vår eminente spillemann og musikalske leder Arne Emil Skjørstadmo! Takk til Arvid Storli som ordnet med lyden for oss! Takk til våre gode hjelpere på billett- og åresalg, og på kjøkkenet! Takk til alle dagligvarebutikkene som sponset oss med hver sin fruktkurv! Takk også til Sparebank1 SMN for pengegave.

Og til sist en takk til alle oss medlemmene i Rute 4, som stiller opp på øving uke etter uke!

Vi har det morsomt når vi møtes i Oppdalshallen på onsdagskveldene, og med en slik vitamininnsprøyting i tillegg er det ingen grunn til å slutte med dette.

Så da ses vi alle forhåpentligvis igjen når en ny forestilling er klar for scenen på Skogtun!

Tusen takk for denne gang, og god sommer.

Hilsen Rute 4 sang- og revylag.