Tidligere har Melodi Grand Prix junior blitt arrangert i Oslo Spektrum, men i år flytter sirkuset til Fornebu og Telenor Arena.

Da Myrle var med som danser for første gang i 2015, fikk hun danse for to artister, hvor den ene artisten, Thea Floer Kulseng fra Harstad, stakk av med seieren. Også i fjor fikk hun danse for to bidrag.

– Det er utrolig stas å bli valgt ut som danser for tredje året på rad. Denne gangen vet jeg jo også litt hva jeg går til, men det kommer fortsatt til å bli like spennende og lærerikt. Jeg gleder meg utrolig masse, forteller Kaja Myrle til Opdalingen.

– Hva tenkte du da du fikk beskjeden om at du var valgt ut i år også?

– Først ble jeg utrolig lettet og ikke minst glad. Jeg føler meg heldig som får være med å oppleve denne fantastiske opplevelsen enda en gang, sier hun.

Øvingene er rett rundt hjørnet, og for 15-åringen kommer det til å bli en del pendling fra Trondheim til Oslo. Hun har begynt på danselinja ved Trondheim Katedralskole og bor på hybel i Trondheim.

– Finaleuken er i starten av november og da kommer det til å bli øvinger hver dag, før det hele braker løs første lørdagen i november, sier han.

Nytt av året er at finalen avholdes på Fornebu og Telenor Arena. For oppdalingen blir dette en ny scene å danse på.

– Å danse på Telenor arena blir kjempekult. Det er jo noe alle har lyst til å gjøre. Telenor Arena er enda større enn Spektrum, noe som vil si at det kommer til å være enda flere folk i salen, sier hun.

– Vet du hvilke artister du skal danse for?

– Nei, det er enda hemmelig, sier hun.