«Follow» er regidebuten til regissør Owen Egerton og handler om kunstneren Quinn som finner kjæresten sin død etter en «førhjuls-lek» på soverommet. «Follow» har et interessant konsept, men blir holdt nede av ujevnt skuespill og alt for lavt tempo.

«Follow» er en ganske humoristisk, men mye av latteren kommer når filmen ikke en gang prøver å være morsom, på grunn av flere dårlig spilte øyeblikk fra Noah Segan og scener som bommer totalt på å være spennende. Det er bare helt på slutten følelsen av spenning klarer å inntreffe til en viss grad. Starten av filmen føles også mer ut som en middels bra såpeopera episode enn en thriller.

Konseptet redder «Follow» fra å være en total katastrofe. Selv om tempoet er lavt, må man fortsatt innrømme at plottet er ferskt og interessant. Olivia Applegate er samtidig langt over resten av skuespillerne i en god og karismatisk rolle som Quinns kjæreste, Thana. Rent teknisk er heller ikke filmen noe dårlig gjennomført, med stødig kameraarbeid og fine scener.

Dessverre ender bare «Follow» opp som en film som bare er halvveis så interessant som den prøver å være.