I forbindelse med gratiskonserten i Oppdal kulturhus fredag 8. april setter Opdalingen opp egen buss fra Berkåk med retur etter konserten.

Opdalingen er lokalavisa for både Oppdal og Rennebu, og når vi inviterer til gratis rockekonsert for ungdom i alderen 13 - 20 år i Oppdal kulturhus er det viktig at ungdom fra Rennebu også har anledning til å være med.

I samarbeid med det lokale busselskapet Trollheimen Turbuss er det derfor satt opp egen "rockebuss" fra Berkåk sentrum (ved Berkåk Torg) klokken 18.30. Bussen kjører også i retur etter konserten.

Siden taxi-næringen allerede har etablert "hjem for en 50-lapp" så kan ikke vi være noe dårligere, så her kommer man seg både fram og tilbake for en 50-lapp!

Ved å sette opp en slik buss i samarbeid med lokale aktører sørger vi for at ungdommmen får en anledning til å komme seg til og fra på en trygg og rimelig måte.

Konserten varer fra 19.00 til 23.00, dette er et alkoholfritt arrangement og aldersgrensen er 13 til 20 år. Det er gratis inngang på konserten. Opdalingen arrangerer konserten i samarbeid med Oppdal ungdomsråd og TimeOut Sportsbar.