Superkvartett skal hylle Jahn

Onsdag 24. februar skal Jahn Teigen minnes og hedres i Oppdal kulturhus

Thomas Felberg, Atle Pettersen, Lise Karlsnes og Gaute Ormåsen hyller Jahn Teigen. 

Kultur

Atle Pettersen, Thomas Felberg, Lise Karlsnes og Gaute Ormåsen har åpnet Jahn Teigens skattekiste, og sammen med noen av landets beste musikere ser de nærmere på over 30 av låtskattene Teigen etterlot seg.

Denne kritikerroste forestillingen tar publikum med på en reise gjennom Jahn Teigen’s musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom musikaler og Melodi Grand Prix blant mye annet. Her får du Teigens klassikere som Mil etter mil, Det vakreste som finns, Min første kjærlighet, Voodoo, Svenskefaen, Slå ring, Adieu, Bli bra igjen og Optimist er noen eksempler.

Vi følger til enhver tid helsemyndighetenes og regjeringens pålegg og råd for å sikre at dere alle får en trygg og strålende opplevelse.