Illustrasjonsfoto

Jakter gjerningspersoner etter skyting:

Bevæpner politiet i Trøndelag

Hva skjer på opp.no

Leidulf Skarbø var tidligere økonomisjef i Oppdal kommune, og er nå ansatt i Revisjon Fjell IKS.

Avvikler fjellregion-selskap:

Oppdal går inn i nytt revisjonsselskap

Lystrup underholdt 130 eldre:

Skapte julestemningen på turisthotellet

Annonse
Driva kraftverk

Kommuner risikerer å miste tre milliarder i inntekter:

Refser kraftskatt-rapport

 1. Kurt Guldvik For 1 dag siden

  Dette påfunnet fra vårt lederskap,er kun et forsøk på og rane fra kraftkommunene de enorme inntektene de sitter med. Ma... Vis mer Dette påfunnet fra vårt lederskap,er kun et forsøk på og rane fra kraftkommunene de enorme inntektene de sitter med. Man prøver og lure befolkningen med at pengene kommer tilbake. Bare utkledd som noe annet. Har full forståelse at bykommuner ønsker mer penger.Men de skal ikke komme fra kraftproduserende kommuner.

Legg inn kommentar

Siste fra Oppslagstavla

OPP
2 dager siden
Sokkelleilighet i sentrum

Sokkelleilighet i sentrum ledig. To soverom, delvis møblert, komplett kjøkken, boblebad, ca 100 m². Internett, kabel-TV.

Tlf.: 415 57 433

Kommenter
Solfrid Kvam
2 dager siden i Hilsener og takk
Tusen takk

En varm takk for all omtanke, blomster, deltagelse og minnegave ved vår kjære pappa, Reidar Stavå sin bortgang og begravelse. Tusen takk til Alle ansatte på Tunet og Høa ved Oppdal Helsesenter for all omsorg og pleie. Familien

Kommenter
Mari Grendal
3 dager siden i Gratulasjoner
Victoria 6 år

Hipp hurra for Victoria Sesaker som endelig fyller 6 år den 6. desember. Håper du får en super dag. Klem fra mamma, pappa, Oliver og Emrik

Kommenter
Mega kundeavis

Utvider turnérekka:

Eidsvåg og Dagsland til Oppdal

Biler kjørte av veien på E6 nord for Oppdal:

Glatt på veiene

 1. Odd Nyberg For 3 dager siden

  MDG selger jo maling for veier i Oslo 👌 Bare bestill HVIT 😂

 2. Egil Nisja For 3 dager siden

  Flink du Odd Nyberg om du greier å holde fin hvit vintervei i 5-6 varmegrader 🙈🙈

Legg inn kommentar

Debatt

Ingvill Dalseg
Ingvill Dalseg (H) la frem partiets budsjettforslag i tirsdagens formannskap, og fikk full tilslutning til at kommunen skal jobbe for å få flere med nedsatt funksjonsevne og hull i CV-en ut i arbeidslivet. Tor Snøve (Ap) til venstre i bildet.

Ingen stemte for Høyres forslag:

Vi må jobbe med bærekraftmålene

Siste kommentarer

 • Odd Nyberg for For23 timersiden i Slik vinnes kampen om turistene

  AImponerende ! Hva med å vise hva du kan gjennom å etablere en bedrift som gir store inntekter tilbake til samfunnet ? ... Vis mer Imponerende ! Hva med å vise hva du kan gjennom å etablere en bedrift som gir store inntekter tilbake til samfunnet ? Om du ikke klarer dette må du i det minste klare å gi arbeid til mange som ønsker å bo i vår region gjennom et foretak som etableres med tilskudd/starhjelp fra stat/kommune.

 • Kurt Guldvik for For1 dagsiden i Refser kraftskatt-rapport

  ADette påfunnet fra vårt lederskap,er kun et forsøk på og rane fra kraftkommunene de enorme inntektene de sitter med. Ma... Vis mer Dette påfunnet fra vårt lederskap,er kun et forsøk på og rane fra kraftkommunene de enorme inntektene de sitter med. Man prøver og lure befolkningen med at pengene kommer tilbake. Bare utkledd som noe annet. Har full forståelse at bykommuner ønsker mer penger.Men de skal ikke komme fra kraftproduserende kommuner.

 • Arne Dørum for For2 dagersiden i Dette er Kuben

  ANo må navnekomitéen hør snakk og gi opp "Kuben". Som alle påpeker så er bygget ingen kube! Og "Prismet" er vel ikke noe ... Vis mer No må navnekomitéen hør snakk og gi opp "Kuben". Som alle påpeker så er bygget ingen kube! Og "Prismet" er vel ikke noe bra navn - Kutt ut geometrien og velg hva som helst anna. Det kan da vel ikke ha gått prestisje i saken?

Gråura

Kjørte i bergveggen på vei ned Gråura:

Varslet ikke politiet

 1. Siw Hege Pedersen For 4 dager siden

  Enig med deg Odd. Var for en ulykke selv og fikk da beskjed om følgende : Ved personskade skal politiet varsles. Vis d... Vis mer Enig med deg Odd. Var for en ulykke selv og fikk da beskjed om følgende : Ved personskade skal politiet varsles. Vis de klarer å rydde opp selv og ingen er skadet, så bør vell politiet ha noe annet å gjøre.

 2. Frode Haarstad For 4 dager siden

  Det gjelder visst også dersom noen skulle finne grunn til å tro at noen kunne blitt skadet som følge av biluhellet. J... Vis mer Det gjelder visst også dersom noen skulle finne grunn til å tro at noen kunne blitt skadet som følge av biluhellet. Jeg fikk refs for dette da jeg "la fra meg bilen" ved siden av den midlertidige grus-ryggen som vikarierte for E6, 200 meter nord for Gullvåg for drøyt 15 år siden. Jeg ringte Falken og haiket hjem, men politiet mente jeg burde ringt dem først. Jeg kontret med at jeg i det minste hadde satt opp varseltrekant og dermed skiltet bedre enn de som hadde laget hårnålssving og flyttet veien uti lorten, samt at jeg ikke ville plage politiet med unødvendig arbeid. De hadde tydeligvis alt for mye å gjøre allerede den tiden, mtp. at de sjelden kunne møte opp å bistå ved voldshendelser, innbrudd og slike ting. Forbindelsen ble brutt.

Legg inn kommentar
Det planlegges en brannstasjon (i skogen nederst til høyre), mellom Inge Krokanns veg og Oppdal stadion.

Vil sende brannstasjon-plan i Oppdal til departementet:

Trosser NVEs flomadvarsel

 1. Ståle Steel Nyseter For 6 dager siden

  Men hvis det alerede nå planlegge ny e6, hvorfor legge stasjonen så langt unna?

Legg inn kommentar
Mega kundeavis

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert

Debatt

Ola Vollan
Ola Vollan

«Vi må få slutt på denne dagen»:

Black Friday er skammens dag!

 1. Inge Bertil Bruseth For 1 uke siden

  Hvor mye har en minstepensjonist igjen å handle for i dag.

 2. Terje Hansen For 1 uke siden

  Lars, Ola og alle andre som ikke liker BlackF - ikke benytt dere av den. Det er veldig enkelt og ikke noe problem overho... Vis mer Lars, Ola og alle andre som ikke liker BlackF - ikke benytt dere av den. Det er veldig enkelt og ikke noe problem overhodet, men la andre få leve som de vil. Og det blir ikke 3,6mld mer til alle andre formål om BF blir nedlagt. Hvis da ikke mdg planlegger å konfiskere penger fra vanlige folk. Dette er mdg våte drøm og og en sikker vei mot undergangen for Norge og velferdsstaten. Verden i dag er bygd opp på handel mellom folk, mennesker og land, noe mdg ikke er tilhenger av og det er helt greit, men la alle andre som ikke ønsker å leve som dere, få gjøre det uten å bli stemplet av en ekstremistorganisasjon som mdg.

Legg inn kommentar
Pelsdyroppdrettere fra Oppdal fulgte debatte i Stortinget 13. juni da det ble vedtatt å legge ned næringa. Rune Hindseth (nærmest kamera). Nå kan spørsmålet om erstatning havne tilbake i Stortinget.

PELSDYROPPGJØRET: Stor misnøye på Stortinget med erstatningsordningen:

Pelsdyropprøret ikke over

Debatt

Ingvill Dalseg

Flere med nedsatt funksjonsevne skal inn i arbeidslivet:

– Vi deltar i dugnaden